Galerie

Sinds 1986 is Galerie Schuwirth & van Noorden gevestigd in de Rechtstraat. Sinds die tijd zijn er tentoonstellingen van verschillende kunstenaars o.a.

Doris Becke, Jef Diederen, Jos Caelen, Herma van den Heuvel, Geert Mols, Hans Mutsers, Marco Juriën, Jan Martens, Shinkishi Tajiri, Xander Spronken, Rob Stultiens, Marijke Stultiens, Erik Oldenhof, Frans Warringa, Peter Cox, Marcel Willems.

Galerie & Artotheek

De galerie bestaat uit een expositieruimte met op de eerste verdieping een kunstuitleen. De galerie is gevestigd in een historisch pand in het stadsdeel Wyck te Maastricht. Deze wijk ligt tussen het station en de Sint Servaasbrug. De artotheek biedt zowel bedrijven als particulieren de mogelijkheid om kunstwerken te huren voor een vast maandelijks bedrag.

Kunstuitleen

Kunstwerken uit de artotheek kunnen voor een maandelijks bedrag vanaf € 12,50 gehuurd worden, waarvan 90% als kooptegoed gereserveerd blijft.

 
Voor bedrijven en particulieren

Bedrijven en instellingen die meerdere kunstwerken huren voor een bedrijfstentoonstelling, adviseren wij vrijblijvend bij het samenstellen hiervan.

 

De huurperiode

De huurtermijn varieert van 3 tot 12 maanden. Verlenging is mogelijk na overleg.

 

Het kooptegoed

Na het verstrijken van de huurperiode of beëindiging van het abonnement, kunt u samen met het opgebouwde spaartegoed een kunstwerk kopen. Van het maandelijks betaalde huurbedrag blijft 90% gereserveerd voor de aankoop van een kunstwerk.

CONTACTGEGEVENS

Tel: +31(0)614354649

Email: schuvano@hetnet.nl

Rechtstraat 64

6224 EK Maastricht 

  • Gray Instagram Icon

CONTACT: